Maria

Panik!
Jag har ju inte köpt någon julkalender!!!!

Hur ska det gå?

Var ute igår. Min lilla vän från huvudstaden var ju här och vi träffades lite. Men innan hon kom, var jag först alldeles ensam. Sen kom en Gustav som jag inte kände, och började prata. Sen kom två Patrik. Trevliga var de. Vi pratade hela kvällen. Onykter vart jag, men det gör inget.

Spring aldrig full till busshållplatsen i stövlar, särskilt inte om det sen visar sig att du får vänta en kvart!
Idag...
...känns det något bättre än igår. Jag fick ett samtal igår kväll när jag kommit hem. Det räddade på ett sätt kvällen. Sov dock kasst, somnade vid ett och vaknade, helt utan anledning, klockan fem. Kunde inte för allt i världen somna om, förrän kvart i sju. Klockan rinde sju. Var måttligt nöjd, men att gå upp var jag så illa tvungen till.

Dagen har flutit på. Vi har övat en massa och fått ordning på det mesta. En kompis från Stockholm är här, dock inte hemma hos mig just precis nu. Vi ska ses på Bunkern sen, och inatt ska hon sova här, om allt blir som planerat. Imorgon blir det övning igen, fast bara halva dagen. Behöver inte vara på Universitetet förrän vid ett-tiden. Skönt det.

Ska ta hand om mig själv lite nu, tror jag.
Helvete!!!
Idag fick jag reda på något som jag absolut inte ville veta. Hade jag anat något? Kanske. Men det blev ändå som ett slag i magen. Om det blir så, får framtiden utvisa.

Nu ska jag sova.