Maria

Nu mötte jag Honom halvvägs.
Jag hade inte anmält mig, inte tänkt gå på after work-kvällen som jobbet bjöd in till. Jag var inte det minsta sugen på buffé och dessutom skulle vi ju bort en sväng. Det skulle bli så himla stressigt.
Men när frågan kom, tänkte jag ett varv till. Jag ville inte äta, det var jag tydlig med, och jag skulle nog bli sen men det tyckte hon inte var något problem.
Och. Vilken kväll det blev!
Igår bjöds vi alltså på buffé och musikquiz. Jag blev bara lite, lite sen och jag köpte ett glas vin fastän jag åt aldrig av buffén men jag satt och skrattade tillsammans med kollegor från både mitt eget och andra arbetslag. Ytterligare ett glas rött gled ner, och även en öl. Fina och roliga samtal fördes och jag skrattade, skrattade och skrattade.
Jag kom inte hem förrän klockan närmade sig midnatt. Jag sov alldeles för lite och har varit obeskrivligt trött idag. Om det berodde på sömnbrist, de två glasen vin, ölen eller de tre cigaretterna, vet jag inte och det är ju faktiskt inte så viktigt för jag har haft en bra dag ändå. Jag är glad att jag gick dit för Han ville egentligen inte att jag skulle göra det. Nu mötte jag Honom halvvägs.
Gott så.